N
Vakwerk binnens- en buitenshuis

Bekend om onze keurige schilderwerken

Met een netjes geschilderd huis of bedrijfsgebouw maak je heel wat indruk. Sla daarom de handen in elkaar met schildersbedrijf Ncolor uit Ruiselede. Onze zaakvoerder Nicolas Carrette draait al meer dan tien jaar mee in de sector, waarvan sinds 2020 aan het hoofd van zijn eigen firma. 

Onder Nicolas’ leiding nemen we zowel kleinschalige als grote projecten aan. Het maakt niet uit of we binnens– of buitenshuis moeten schilderen. Dat we elke opdracht tot in de puntjes afwerken en feilloze resultaten leveren, wordt duidelijk op onze realisatie, Facebook– en Instagrampagina.

Belzele
Een persoonlijke aanpak staat centraal

Schilders werkzaam in heel Vlaanderen

Binnen– en buitenschilderwerken zijn onze hoofdactiviteiten. Daarbij kan je voor klassiek schilderwerk of voor stuctechnieken kiezen. Die laatste worden vooral binnen ingezet en geven je ondergronden een unieke structuur

Gewonnen voor een samenwerking met onze schilders? Geef ons dan een seintje en wij plannen een plaatsbezoek in. Daarvoor doorkruisen we heel Vlaanderen. Zodra je ons over de vloer krijgt, zal je merken dat een klantgerichte en persoonlijke aanpak bij ons de norm is!

Je schilderwerken aan ons overlaten?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!